Skapa en bra arbetsplatskultur på Helio kontorshotell

Skapa en bra arbetsplatskultur på Helio kontorshotell

nov 17, 2023 av sophie

Helio kontorshotell är inte bara en plats att arbeta; det är en gemenskap där företag och individer samlas för att främja produktivitet och välmående. Att skapa en positiv arbetsplatskultur på Helio kontorshotell är avgörande för att göra denna plats till en plats där människor trivs och kan jobba bra.

Varför Helio är en trivsam arbetsplats

Helio kontorshotell har man skapat en enastående arbetsplatskultur som gör det till det perfekta valet för företag och individer som söker en trivsam och produktiv arbetsmiljö. En av de mest uppskattade aspekterna är deras gemensamma frukost. På vissa dagar erbjuds en härlig frukost som ger hyresgästerna en möjlighet att börja dagen tillsammans och knyta nya kontakter.

Evenemang och föreläsningar

Helio går utöver att bara erbjuda arbetsytor. De anordnar regelbundet evenemang och föreläsningar som berikar hyresgästernas kunskap och nätverk. Detta ger en möjlighet att lära sig nya saker, diskutera idéer och engagera sig i en inspirerande gemenskap.

Träna på Helio

För att främja välmående har man tänkt på allt. I källaren finns ett fullt utrustat gym och pingisbord där hyresgästerna kan ta pauser och koppla av. Detta eftersom man vill att alla ska kunna ta pauser i sina stillasittande arbeten och få lite motion utan att behöva betala extra.

Smart med kontorshotell

En allt större trend inom företagsvärlden är att välja kontorshotell istället för att investera i och underhålla egna byggnader. Genom att välja ett kontorshotell kan företag effektivisera sina resurser. De slipper bekymra sig om fastighetsunderhåll, driftskostnader och infrastrukturinvesteringar. Istället kan de fokusera på sin kärnverksamhet med ökad flexibilitet och skalbarhet, eftersom de enkelt kan anpassa sin arbetsplats efter sina aktuella behov.